Tenisz

2022.11.04. 15:00

Véget ért a 2022-es városi amatőr tenisz csapatbajnokság

Tóth Gábor

Forrás: VN/Savaria TC

Az utolsó két mérkőzéssel befejeződött a hosszabb szünet után idén ismét megszervezett városi amatőr tenisz csapatbajnokság – a sorozatnak a Savaria TC Késmárk utcai sporttelepe adott otthont. A férfi -50-es kategóriában a már bajnok Safako  a veretlensége megőrzéséért meccselt a már mindenképp harmadik Kettőshuba ellen. A Sáfrány Ákos, Molnár Róbert összetételű Safako végül nagy csatában 2:1 arányban – 1:1-es szingli állás után a párost megnyerve – bizonyult jobbnak a Kettőshuba, Hujber Zoltán és Hulman Zsolt ellen. A +50-es kategóriában a Palatinus ezúttal a Hajszán Imre, Pálóczy László, Palotai Zoltán összetételben biztosította be a bajnoki címét, miután a Szalai János, Takács Zsolt, Németh Gábor alkotta Haranglábot verte 3:0-ra. Így ebben korosztályban is kialakult a végső sorrend, igaz, egy mérkőzést még pótolni kell, de az a meccs már nem befolyásolja a helyezéseket.

Végeredmény, +50: 1. Palatinus (Kiss Ferenc, Hajszán Imre, Pálóczy László, Polyák Kálmán, Palotai Zoltán), 2. Csa-Li (dr. Rajki Csaba, Héra Zsolt, Várkony Győző), 3. Folt (Donázy Ottó, Máyer László, Schmidt Tamás, Szabó Ferenc). -50: 1. Safako (Sáfrány Ákos, Molnár Róbert, Catomio János), 2., Nemavár (Várkony Győző, Várkony Simon), 3. Kettőshuba (Hujber Zoltán, Hulman Zsolt).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában