Kézilabda

2022.12.22. 14:06

Hibátlan bükiek - Minden meccsét megnyerte ősszel a BTK

A férfi után a női NB II.-es kézilabda-bajnokság őszi szakasza is lezárult. A 11. fordulóban is 100 százalékos maradt a büki gárda, hazai pályán bukott a CVSE és a Sárvár, míg az újabb megyei rangadót az SZKKA U22 nyerte.

Sütő Dániel

Tar-Pukler Glória (89) vezérletével a bükiek minden védőfalon áttörtek

Forrás: Ohr Tibor

Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U22–Répcelaki SE 24-20 (15-11). Szombathely, Egyetemi Sportcsarnok, 70 néző, NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Jáger T. G., Poller Z.
SZKKA U22: Fritz, Pados (kapusok), Szákovics, Török 6, Rieger 1, Ihász 7, Krilov, Temesvári 1, Szabó N., Tóth B. 1, Káli, Németh J. 6, Pál, Horváth A. 2. Edző: Surman István.  
Répcelak: Szalai N., Horváth Zs. (kapusok), Király Zs., Lengyel 2, Varga E. 3, Pődör P. 3, Falussy, Király J. 4, Pap B. 2, Szabó K. 1, Szár 4, Molnár Zs. 1. Edző: Turai László. 
Az első perctől kezdve a házigazda szombathelyiek irányították a meccset, amelyen csak fellángolásai voltak a vendég répcelakiaknak. A második félidőben már 7 góllal is vezetett az SZKKA, amely magabiztos győzelmet aratott. 
Surman István: – A mérkőzést jó felfogásban kezdtük és végig kézben tartva sikerült nyerni a Répcelak ellen. Örülök, hogy a csapatból mindenkinek sikerült hozzátenni a győzelemhez. Kellemes Ünnepeket kívánok minden kedves olvasónak!
Turai László: – Saját magunkat vertük meg. Ennyi technikai hibával, rossz lövéssel, eladott labdával sajnos nem is lehetett más az eredmény.
Celldömölki VSE–Győri Audi ETO KC U22 22-34 (13-18). Celldömölk, 80 néző, NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Ihász B. L., Pápai P. B.
CVSE: Balogh V., Tömő, Imreh (kapusok), Nyári 1, Gyurák 3, Pup, Erdélyi, Freiberger 3, Szomorkovits 4, Horváth H. 2, Füzfa, Málovics 3, Szecsődi 5, Győrvári 1. Edző: Salamonné Csótár Adrienn. 
A mérkőzés elején felváltva estek a gólok, aztán az ETO három góllal ellépett. Az előnyt állandósította a fiatal, lendületesen játszó győri csapat. A hazaiak szép akciói ellenére sem tudtak közelebb kerülni. A második játékrészben növelte előnyét az ETO és biztosan nyerte a mérkőzést.
Sárvárfürdő Kinizsi SE–SZESE Győr 30-33 (17-19). Sárvár, 120 néző, NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Redling A., Uhrin R. 
Sárvár: Jurik – Horvát I. 4, Cser 1, Barcza 14, Gerencsér, Virág 7, Szemes 3. Csere: Varga – Horváth A., Németh H., Oláh 1, Horváth D. Edző: Pupp Adél.
A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, de 10 perc után egyenlített, majd átvette a vezetést a Sárvárfürdő. A folytatásban támadásban tanácstalanná vált a hazai csapat, amit a győriek kihasználtak. Szünet után a Kinizsi ismét magára talált, visszavette a vezetést, ám a végjátékra elfogyott az erő, így megint kikapott. 
Büki TK–KK Ajka 31-24 (16-11). Bük, 50 néző, NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Kincses, Szecsődi.
BTK: Büki – Megyeri 4, Varga Zs. 3, Tamási 8, Tar-Pukler 10, Marton 2, Gősi. Csere: Szakály – Kelemen 1, Tóth V., Schimmer-Szabó 3. Edző: Baranyai Enikő.
Sok hibával tarkított, tipikus brusztolós találkozót nyert meg a Bük, de Baranyai Enikő nem lehet elégedetlen, hisz lányai 11-ből 11 meccset nyertek ősszel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában