Asztalitenisz

2022.12.14. 15:00

Jobb volt a listavezető - A Celldömölk II.-nek nem volt esélye Dunaújvárosban

A férfi NB I.-es asztalitenisz-bajnokságban a Celldömölk II.-nek nem volt esélye az éllovas otthonában.

Forrás: Pixabay

Dunaújváros Egyetem SE–Celldömölki VSE-Swietelsky Vulkán Fürdő II. 11-3. Dunaújváros, NB I.-es asztalitenisz-mérkőzés.

Párosok. Nemes, Jeszenszki–Baranyai, Iván B. 3:2, Bíró, Éliás-Kárpáti, Fehér B. 3:0 (2-0). Egyéni, 1. forduló: Jeszenszki–Fehér B. 3:0, Nemes–Kárpáti 3:1, Bíró–Iván B. 3:0, Éliás–Baranyai 3:1 (6-0). 2. forduló: Jeszenszki–Kárpáti 1:3, Nemes–Iván B. 3:1, Bíró–Baranyai 1:3, Éliás–Fehér B. 1:3 (7-3). 3. forduló: Jeszenszki–Fehér B. 3:1, Nemes–Baranyai 3:2, Bíró–Fehér B. 3:1, Éliás–Kárpáti 3:1 (11-3).

Rosszul kezdődött a mérkőzés a celldömölkiek számára,  mindkét párosukat elveszítették. A folytatás sem sikerült, az első egyéni fordulóban egy meccset sem így ekkor már 6-0-ra vezettek a dunaújvárosiak. Ezt követően mind a négy vendégjátékos nyert egy-egy meccset, ám ez csak az eredmény kozmetikázásra volt elég. A rossz kezdés meghatározta a mérkőzést, noha a celliek az egyes meccsek alapján szorosabbá is tehették volna a találkozó végkimenetelét, összességében nem volt esélyük a listavezető ellen. Győzött: Nemes 3, Éliás 2, Jeszenszki 2, Bíró 2, Nemes-Jeszenszki, Bíró-Éliás, illetve Kárpáti 1, Baranyai, Iván B. 1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában