Labdarúgás

2023.02.09. 14:25

Az Illés Akadémia nyert az U11-eseknél - A répcelaki tornán az U8-asoknál a Király SE, az U10-eseknél a Kőszegi Lóránt végzett az élen

Az Illés Akadémia csapata nyerte a Répce Sportcsarnokban az U11-es korosztály számára rendezett Tigris Kupa utánpótlás-labdarúgótornát. Az U8-asoknál a Király, az U10-eseknél a Kőszeg nyert.

Pum András

Az Illés Akadémia együttese pontveszteség nélkül nyerte meg az U11-es korosztályt

Forrás: VN/Illés Akadémia

A Király SE álta rendezett Tigris Kupa U11-es korosztályának tornája körmérkőzéses formában zajlott. Hat csapat alkotta a répcelaki mezőnyt. A Biegner Dániel vezette Illés Akadémia Sóvári Dávid, Pálla Norbert – Török Balázs, Német Ádám, Babos Kolos, Varga Vince Lőrinc, Jáger Noel, Pető-Takács Botond, Fazekas Bruno, Rajtosics Marcell és Károlyi Levente összetételben szerepelt. A Király SE ellen 1-0-ra, a Gyirmót ellen 4-0-ra, az SC Sopron ellen 7-0-ra, a győri Okos-Foci Műhely ellen 6-1-re, míg a ZTE FC ellen 2–0-ra győztek a zöld-fehérek. Végig kezdeményező játékkal rukkoltak ki, két sorral futballoztak és mindegyik mérkőzést megnyerve a torna első helyén végeztek – második a Király SE lett. Az Illés Akadémia futballistáját, Török Balázst a torna legjobb játékosának választották a szervezők. A legjobb kapus pedig Tamás Áront (Király SE) lett.

Az U8-asoknál is hat együttes vívott körmérkőzést. A végeredmény: 1. Király SE, 2. ZTE, 3. Illés Akadémia, 4. Veszprém, 5. Balatonkeresztúr, 6. Sopron. A legjobb kapus Varga Bence (Király SE) lett. Az U9-esek is ugyanilyen lebonyolításban játszottak. A korosztályt a ZTE nyerte az Okos-Foci Műhely, a Király SE, a Sopron, a Sárvár FC és a Veszprém előtt. A legjobb kapus a Király SE hálóőre, Herczeg Nándor lett. Az U10-es korosztályban pedig a Kőszegi Lóránt FC diadalmaskodott, második a Sopron, harmadik a ZTE,  negyedik a Veszprém, ötödik a Király SE, hatodik a Csorna. A viadal legjobb játékosának a kőszegi Molnár Bálint bizonyult.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában