Bajnokság

2023.02.05. 20:12

DEAC–HVSE futsalrangadó

Az NB I.-es futsalbajnokság 21. fordulójában, hétfőn 18.30-kor a Haladás VSE a DEAC vendégeként vív rangadót. Már csak két játéknap van hátra az alapszakaszból.

Tóth Gábor

Dróth Zoltán már 15 gólnál jár

Fotó: Unger Tamás

Az éllovas Haladás az alapszakaszelsőségért küzd, míg a hatodik DEAC szeretne minél jobb pozíciót megcsípni a felsőházban. Ha a Haladás hétfőn nyer Debrecenben, akkor minden bizonnyal eléri a célját – tekintettel arra, hogy az alapszakasz utolsó, 22. fordulójában az újonc Rubeolát fogadja. Ha viszont nem nyer, akkor bizony figyelni kell az üldözőre, a Veszprémre – a Haladás 48, a Veszprém 47 pontot gyűjtött eddig. A Veszprém most fogadja a Magyar Futsal Akadémiát, majd utazik Berettyóújfaluba – előbbi mérkőzését minden bizonnyal behúzza, Berettyóban viszont nagy csata vár rá. A DEAC veszélyes ellenfél, hazai pályán még veretlen: hét győzelemmel örvendeztette meg szurkolótáborát, háromszor ikszelt. És novemberben Szombathelyen is begyűjtött egy pontot, akkor 1-1-re végződött a meccs. Bizakodásra adhat okot vasi oldalon, hogy a címvédő HVSE 16 bajnoki óta veretlen – 14 győzelemmel, két döntetlennel építette fel ezt a szép sorozatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában