Palatinus Szombathely

2023.02.22. 12:28

Teremfocitorna vasi öregfiúkkal Hévizen

Több vasi öregfiuk csapat vett részt a 20. Öreg Gólyák Hévízi Teremlabdarúgó Tornán - közülük a Palatinus Szombathely teljesített a legjobban, negyediként zárt.

Tóth Gábor

Fotó: vaol.hu

A Palatinus Szombathely csak hat mezőnyjátékossal utazott el Hévízre a 44 év felettieknek kiírt jubileumi tornára (1x18 perc, 5+1 fő). A meglehetően rövid kispad a csoportkörben még nem okozott gondot, ugyanis a nagyon erős C csoportból a második helyen lépett a legjobb nyolc közé - a későbbi győztes a szlovén Torcida Lendavával egy harcos 0-0-at játszott.
A negyeddöntőben a D csoport győztese, a szombathelyi Hotel Textil Service volt az ellenfél. A vasi presztízsmeccset magabiztosan, 4-1-es nyerte a Palatinus. Az elődöntőben azonban a korábbi kiváló futsalosokat felvonultató, két sorral játszó Tököl már nehéz diónak bizonyultak, 0-3-ra kapott ki a Palatinus. A bronzmeccsen pedig a több volt NB-s játékost felvonultató Kaposvár verte 3-0-ra a szombathelyi alakulatot - a végére elfáradt a zsinórban hat meccset játszó Palatinus
De, mint Palotai Zoltán csapatvezető elmondta, ilyen szűk kerettel igen szép eredmény a negyedik hely. Ráadásul a torna gólkirályát is a Palatinus adta Steiner Zsolt személyében.
 A Palatinuson és a már említett Hotel Textil Service gárdáján kívül még az Öregedett Körmendiek, valamint a Hétház Söröző Rábatótfalu csapatai képviselték a vasi színeket. Érdekesség még, hogy a mérkőzéseket - közmegelégedésre - két szombathelyi sípmester vezényelte le, Kovács Zsolt és Varga Zsolt.
A 4. helyezett Palatinus Szombathely névsora: Palotai Zoltán, csapatvezető, Wanek Rudolf, Fazekas Balázs, Mihók Csaba, Nagy Krisztián, Steiner Zsolt, Somlai Ernő, Petrovics János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában