Megkezdődött a jegyértékesítés

2023.03.26. 16:26

Április végén rendezik a női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét

Már lehet jegyet váltani az SZKKA szerdai, Győri Audi ETO KC elleni kupameccsére.

Sütő Dániel

Horváth Annáék egy évvel ezelőtt, 2022. március 20-án találkoztak utoljára az ETO-val NB I.-es bajnokin

Fotó: Unger Tamás

Április 22-23-án Tatabányán csapnak össze a Török Bódog Női Magyar Kupa négyes döntőjében érintett csapatok. Hogy kik jutnak be a fináléba, az március 28-án és 29-én dől el a negyeddöntős párosítások alapján. Március 28-án (kedden) az egyik legfőbb esélyes FTC-Rail Cargo Hungaria a Praktiker-Vác gárdáját fogadja, egy nappal később, 19-én (szerdán) MTK Budapest a Moyra-Budaörs Handballal, míg a DVSC SCHAEFFLER a Siófok KC-val találkozik. 

A szombathelyi szurkolók legnagyobb örömére a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia gárdája is érdekelt a negyeddöntőben, Pődör Zoltán alakulata nem mást, mint a világsztárokkal teletűzdelt ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC-t látja vendégül szerdán 18 órától az Arena Savariában. A nagy érdeklődésre való tekintettel múlt héten a szombathelyi klub elkezdte a Magyar Kupa-mérkőzésre szóló jegyek értékesítését. A belépőket elővételben az SZKKA klubirodájában (Berzsenyi tér 2., 4. emelet) lehet megvásárolni hétfőfől csütörtökig 8.30-tól 15.30-ig, pénteken pedig 14 óráig. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában