Sakk

2023.03.29. 12:47

Nyert a HVSE II. és a Gotthárd - Jól szerepeltek a Vas vármegyei NB I.-es és NB II.-es sakkegyüttesek

Az NB I.-es sakkcsapatbajnokság legutóbbi fordulójában a Haladás VSE-Infraplan II. és a Szentgotthárd-Alsószölnök is nyert.

Pum András

Forrás: Pixabay

Haladás VSE II.-Infraplan–Tapolca Városi VSE I. 7,5:4,5. Haladás Sportkomplexum, NB I.-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Fontos mérkőzés várt a szombathelyiekre, a vendégek három ponttal és három hellyel álltak a vasiak előtt. A hazaiak csupán egy mérkőzést veszítettek el, összességében reális a végeredmény. Győzött: Egri, Tomasics, Gömböcz, Csontos. Remizett: Trbojevic, Sárdy, Czupor, Ruck T., Magyar, Pergel, Takács G.

Szentgotthárd-Alsószölnök TSE–Győri Elektromos 9:3. Szentgotthárd, NB I.-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

A hazaiak jól játszottak, akár nagyobb arányban is nyerhettek volna. Győzött: Takács, Gjuran, Magold F., Hardicsay, Volosin, Nagy E., Hittér. Remizett: Seres, Titan, Kovács B., ifj. Kutas.

Haladás VSE III.-Infraplan–Spartacus Sportkör 6:6. Haladás Sportkomplexum, NB II.-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

A szombathelyiek jól kezdték a mérkőzést, végig vezettek, ám az utolsó partikban a vendégek döntetlenre mentették a meccset. Győzött: Tóth T., Farkas R., Vilics, Bárdics. Remizett: Rövid, Joó, Varga T., Petróczy.

Arborétum Herény KSE–Ezüst Huszár SE 6,5:5,5. Lukácsháza, NB II.-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Rendkívül izgalmas mérkőzésen megérdemelten nyert az Arborétum Herény. Győzött: Parragi, Finy, Kiss L., Marton, Jókai. Remizett: Takó, Öri, Szalay.

Tapolca Városi VSE II.–Sárvári Kinizsi 3:9. Tapolca, NB II.-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

A jó csapattal asztalhoz ülő sárváriak biztosan győztek – reális a végeredmény. Győzött: Balka, Zsíros, Szokolszky, Hadrik, Gál, András. Remizett: Smidéliusz, Ódor, Élő, Szép, Porpáczy, dr. Láng.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában