Karate

2023.04.19. 13:28

Érmek a „Leo” karatésaitól - Szép eredményekkel tértek haza a vasiak

Szép eredményekkel tértek haza a „Leo” Karate-do Egyesület sportolói a Tigris Kupa országos nyílt versenyről.

Tóth Gábor

Bánhegyi Péter, Kovács Ákos, Káldi Kevin, Németh Máté, Szalay Bálint, Németh Anna. A képről hiányzik Somogyi Laura.

Forrás: VN/ "Leo" Karate-do SE

A megmérettetésre 18 egyesület 355 nevezést adott le. A vasi, szombathelyi színeket a „Leo” Karate-do Egyesület képviselte nyolc versenyzővel. Németh Anna a 8-9 éves kezdő korcsoportban katában (formagyakorlat) második, kumitéban (küzdelem) és szivacs kumitéban harmadik lett. Káldi Kevin és Németh Máté a 10-11 éves kezdő korcsoportban indult. Katában és kumitéban is mindketten bronzérmet gyűjtöttek be. Szivacs kumitéban ugyancsak bronzéremmek gazdagodtak.  A 10-11 éves haladó korosztályban Bánhegyi Péter katéban és kumitéban is a dobogó második fokára állhatott fel. A 12-13 éves lányoknál katában Kovács Nóra ötödikként zárt. A 14-15 éves kezdőknél Szalay Bálint kumitéban lett harmadik. A 16-17 éves haladó korosztályban Kovács Ákos katában ezüstéremmel zárt, kumitéban ötödik lett. Felnőtt katában Somogyi Laura diadalmaskodott.

Gál Róbert vezetőedző elmondta, felemás érzések vannak benne tanítványai eredményeit nézve. Volt, aki remek teljesítményt nyújtott, de akadt olyan is, aki elmaradt legjobbjától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában