Nyuszi Kupa

2023.04.12. 18:19

Húsvéti kispályás foci Acsádon

Acsád - Az Acsád-Meszlen SE húsvét hétfőn rendezte meg hagyományos kispályás labdarúgó-tornáját, a Nyuszi Kupát - amelyet idén a Tupil Garden nyert meg.

Tóth Gábor

Forrás: Facebook

Három pálya várta a résztvevőket, 5+1 fős csapatok nevezhetnek, bármely osztályban szereplő futballista pályára léphetett - végül kilenc csapattal rajtolt el az erőpróba. Egy ötös és egy négyes csoportban zajlott a küzdelem. A csoportokból négy-négy csapat keresztbe játszással, egyenes kieséses rendszerben folytatta. A döntőben a Tulip Garden együttese csapott össze az Egy Csapat Név Nélkül gárdájával. A kétszer tíz perces mérkőzés 1-1 re végződött - de a finálét végül a Tulip Gargen nyerte hetesrúgásokkal.

Végeredmény: 1.Tulip Garden, 2.Egy Csapat Név Nélkül, 3. Chocofine, 4. Mink.

Különdíjasok, legjobb kapus: Vermes Miklós (Egy Csapat Név Nélkül). Gólkirály: Bogyó Károly (6 góllal/Chocofine). Legjobb játékos: Gugcsó  Péter (Tulip Garden).

A győztes csapat névsora: Heide Sándor, Ragasits Márk, Bolfán Balázs, Tóth Dávid, Pungor Szabolcs, Gugcsó Péter, Horváth Erik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában