Mozdulj Sárvár

2023.04.27. 16:11

Idén is megrendezik a Városi Sportnapot Sárváron

Az önkormányzat idén is megrendezi a "Mozdulj Sárvár!" egészséges életmódot népszerűsítő programsorozat részeként a Városi Sportnapot.

Vas Népe

A tavalyi sportnap is nagy sikert aratott a sárváriak körében

A rendezvény április utolsó hétvégéjén lesz, két nap alatt tizenegy sportág mutatkozik be. A Városi Sportnap első napján, április 29-én, szombat délelőtt tájfutás és íjászat lesz a Várparkban, kosárlabda a Sárvár Arénában, tenisz a szabadidőparkban és kerékpártúra indul a Posta térről. Délután Tánc világnapi gálát rendeznek a Posta téren és egész nap vízi sportprogram lesz a Csónakázó-tónál.

Április 30-án, vasárnap két helyszínen lesznek sportesemények, a Várparkban petanque, a Sárvár Arénában teke, karate és fallabda foglalkozásokra várják az érdeklődőket.

Forrás: Czupor Szilvia

Dr. Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere, a ”Mozdulj Sárvár!” ötletgazdája a programmal kapcsolatban elmondta: Sárvár hagyományos, tavaszindító rendezvénye a Városi Sportnap, ami idén kétnapossá nőtte ki magát és egybeforr a május 1-jei programokkal. A hétvégi programdömpingre hivatalosak Sárvár testvérvárosainak képviselői is, akikkel baráti tekepartit rendeznek. Hozzátette: bízik benne, hogy minél többen regisztrálnak a több mint tíz sportág kipróbálására és ha versenyszerű sportolók nem is válnak belőlük, a sport szeretete megmarad számukra a program hozadékaként.

A Városi Sportnappal kapcsolatos tudnivalók, információk a város honlapján érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában