Asztalitenisz

2023.04.13. 14:16

Tartalékos ellenfelet vert a Cell

Az asztalitenisz Extraliga 12. fordulójában a Celldömölki VSE-Swietelsky Vulkán Fürdő I. simán, 9:1-re verte a három játékossal felálló Soltvadkertet.

Pum András

Forrás: Pixabay

Celldömöki VSE-Swietelsky Vulkán Fürdő I.–Soltvadkerti TE 9:1. Celldömölk, Opál-csarnok, asztalitenisz Extraliga-mérkőzés.

Párosok. Jakab, Huzsvár–Cseri, Lei 3:0, Shetty, Fazekas-(játék nélkül) 3:0 (2-0). Egyéni, 1. forduló: Jakab (játék nélkül) 3:0, Shetty–Cseri 3:1, Huzsvár–Lei 2:3, Fazekas–Ambrus 3:0 (5-1). 2. forduló: Jakab–Cseri 3:1, Shettty–Lei 3:2, Huzsvár-Ambrus 3:0, Fazekas (játék nélkül) 3:0 (9-1).

A 12. fordulóból elmaradt mérkőzésen a Celldömölk I. a középmezőnyben tanyázó Soltvadkertet fogadta.  Az alföldiek két elsőszámú játékosuk, Zoltán Zoltán, Vajda Viktor és szerb légiósuk, Nemanja Dilas nélkül, azaz foghíjasan és tartalékosan érkeztek Celldömölkre. A celldömölkiek hamar eldöntötték a mérkőzést, a soltvadkertieknél az ifjúsági világbajnok Lei Balázsnak sikerült meccset nyernie. és szoros összecsapásokat vívnia. De a szintén fiatal Cseri Ádámnak is sikerült egy-egy meccset elcsípnia. A celldömölkiek összességében azonban simán győztek és a vártnál könnyebben nyerték meg a mérkőzést.

Győzött: Fazekas 2, Jakab 2, Shetty 2, Huzsvár 1, Jakab-Huzsvár, Jakab-Fazekas, Shetty-Fazekas, illetve Lei.

A Celldömölki VSE-Swietelsky Vulkán Fürdő I. a 14. fordulóban pénteken 17 órakor az Opál-csarnokban az Aqvital Csákvár TC-t fogadja. Szombaton aztán ismét meccset vívnak a kemenesaljaiak. Tizenegy órakor a 13. fordulóból elhalasztott meccsen a Győri Elektromos VSE vendégeként állnak asztalhoz a celldömölkiek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában