Eredmények

2023.05.16. 12:45

Asztalitenisz: magabiztosan nyert a CVSE

Az asztalitenisz Extraliga-bajnokság 17. fordulójában a Celldömölki VSE I. érvényesítette a papírformát és biztosan, 9:1-re nyert a Diósgyőr ellen.

Pum András

Celldömölki VSE-Swietelsky Vulkán Fürdő I.–Diósgyőri VTK I. 9:1. Celldömölk, Opál-csarnok,  asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, 17. forduló.

Párosok. Jakab, Huzsvár–Kővári, Fischer 3:0, Fazekas, Baranyai–Németh G., Rédai 3:0 (2-0). Egyéni, 1. forduló: Fazekas–Németh G. 3:0, Jakab–Rédai 3:0, Huzsvár–Fischer 3:0, Baranyai-Kővári 1:3 (5-1). 2. forduló: Fazekas-Rédai 3:0, Jakab-Fischer 3:0, Huzsvár–Kővári 3:1, Baranyai–Németh G. 3:0 (9-1).

A Celldömölknek a papírforma szerint nem jelenthetett gondot a 7. helyen álló Diósgyőr legyőzése – és nem is jelentett. Ráadásul a miskolciak nagyon tartalékosan, csupa fiatallal érkeztek az összecsapásra, így csak az volt  a kérdés, mennyi ideig tart a találkozó. A vasiak pedig indiai légiósuk, Sanil Shetty nélkül állltak asztalhoz.

A párosoknál a Jakab–Huzsvár és a Fazekas–Baranyai kettős is biztosan, 3:0-ra nyert. Az első egyéni körben gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés, csak Baranyai veszíttet egy találkozót. A második forduló sem jelentett gondot a celldömölkieknek, akik simán nyertek a végig egyoldalú, szakmailag nehezen értékelhető összecsapáson.

Győzött: Fazekas 2, Jakab 2, Huzsvár 2, Baranyai 1, Jakab-Huzsvár, Fazekas-Baranyai, illetve Kővári 1.

A Celldömölki VSE I. az utolsó, 18. fordulóban május 17-én 11 órakor az MTE-1904 Hoffer I. otthonában lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában