Amerikaifutball

2023.05.08. 15:57

Crushers: vereség hazai pályán - Egyelőre nem igazán megy a szombathelyi amerikaifutball-csapatnak - fotók

Az amerikaifutball-bajnokság (HFL) 3. fordulójában a szombathely Crushers hazai pályán kapott nagy verést a Budapest Titans gárdája (0-28).

Tóth Gábor

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

A Szombathely Crushers az Újpest Bulldogs elleni hazai vereséggel (3-28) kezdte a Hungarian Football League 2023-as szezonját. Majd a Tatabánya Mustangs otthonában javított, 20-16-os győzelmet harcolt ki. Szombaton a komoly erőt képviselő Budapest Titans volt a Városligeti pályán – a várt nagy csata elmaradt 28-0-ra nyert a vendég.

– Az első félidő még rendben volt – összegzett Ács Dávid, a Szombathely Crushers képviselője. – A támadójátékunk nem igazán működött, de a védelem állta a sarat – így a szünetben csak 6-0-ra vezetett ellenfelünk. A második félidőben azonban a Titans szépen lassan felőrölt minket. Sok időt töltött a pályán a védelem, a végére elfáradt, így kinyílt az olló. A Titans-győzelem megérdemelt, de a különbség lehetett volna talán szűkebb is.

– Az első három fordulóból két győzelmet terveztünk, ez nem jött össze. A hátralévő három alapszakasz-meccsünkből legalább egyet meg kell nyernünk, és a másik két összecsapást is szoros eredményen kellene tartani – összegzett Ács Dávid.

A Crushers május 20-án a  Football Armoury Cowbells gárdáját fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában