Karate

2023.05.05. 11:32

Csapó Bence aranya és Gulyás Ferenc ezüstje

Két éremmel zárták a sárvári karatékák a a XVIII. Ippon Shobu Karate Diákolimpia Országos Döntőt.

A Sárvári Shotokan Karate Egyesület csapata

Forrás: Sárvári Shotokan Karate Egyesület

Április utolsó napjaiban Jászberényben rendezték a XVIII. Ippon Shobu Karate Diákolimpia Országos döntőjét. A nívós versenynek a Jász-Plasztik Aréna adott otthont. Az eseményen 44 egyesület 290 versenyzője vett részt iskoláikat is képviselve. Vas vármegyéből a Sárvári Shotokan Karate Egyesület csapata utazott négy fővel a rangos eseményre. Mindenki jól helytállt, szép eredmények születtek.

Csapó Bence a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium diákja a XI. korcsoportban egyéni formagyakorlatban aranyéremet szerzett. Gulyás Ferenc, a veszprémi egyetem hallgatója a felsőoktatási kategóriában szintén egyéni formagyakorlatban ezüstérmes lett. Söptei Péter, a sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola tanulója a III. korcsoportban formagyakorlatban a 6. helyen, formai küzdelemben pedig a legjobb 8. között végzett. Sipos Jázmin, a sárvári Szent László Katolikus Iskola diákja a VII. kategóriában egyéni formagyakorlatban a 7. helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában