Teke

2023.05.14. 14:31

Horvátországban tekézett a vasi amatőr válogatott - szép eredményekkel! - fotók

Remek eredményet ért Vas megye amatőr tekeválogatottja egy horvárotszági nemzetközi tornán.

Tóth Gábor

Forrás: VN/Vasi Tekesportért Alapítvány

A Szombathelyi Városi Szabadidősport Szövetség által szervezett Városi Bajnokság amatőr válogatottja Csáktornyán szerepelt egy négy csapatot felvonultató tornán - a horvát első osztályú KK Željezničar Čakovec megívását elfogadv. A tornával a klub alapításának 45. évfordulóját ünnepelte. 

A házigazda és a szombathelyi alakulat mellett a mezőnyt két szlovén másodosztályú klub, a KK Lokomotiva Maribor illetve a KK Lokomotiva Ljubjana tette teljessé. A résztvevők nagy meglepetésére a szombathelyi amatőrök csapatban a második helyen végeztek 2085 fás teljesítménnyel a hazai csapat mögött. Sőt, Déri Endre egyéniben négy horvát első osztályú hazai játékost megelőzve ezüstérmet szerzett!

- Nagyon örültünk a meghívásnak, végre nemzetközi versenyen is megmutathattuk mire is képesek Szombathely amatőr játékosai, akik hétről hétre egyre jobb  eredményeket érnek el a Városi Bajnokság egyre színvonlasabb mérkőzésein. Folytatjuk amit elkezdtünk, célunk, hogy Szombathely ismét felkerüljön a tekesport térképére - összegzett Hegedüs András, a Vasi Tekesportért Alapítvány sportmenedzsere.

A szombathelyi amatőr válogatott tagjai: Hegyi Gábor, Molnár Gyula, Hegedüs András, Bíró András, Déri Endre, Kiricsi Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában