Megtöltötték a sportházat

2023.05.20. 19:41

Sissonne-gála: ez volt a nap legcukibb eseménye - fotók

Megtöltötték a sportházat a Sissonne Gyermektorna Stúdió és Mozgásműhely növendékeinek évzáró gáláján a szülők, hozzátartozók. Látványos tornabemutatók bizonyították: komoly szakmai műhelymunka folyik a herényi komplexumban.

Tömböly Ágnes

Forrás: Cseh Gábor

- Huszonöt év alatt 3000 beiratott gyermek, 800 gyermekcsoport, 32 ezer 500 megtartott óra, 2 tornaterem, 4 mikrobusz, az óvodák és a tornaterem között 300 ezer megtett kilométer, 22 gálaműsor, 18 ezer 700 néző - foglalták össze a Sissonne gyermektorna stúdió szombati gálaműsorának felvezető videójában az elmúlt negyedszázad fontos számadatait. 

 

Rábai Andrea diplomás testnevelő és tornaedző mestertanár által kidolgozott módszertan jelenti a szakmai alapot a mozgásműhelyben, ahol az erő, a hajlékonyság, a robbanékonyság, az egyensúlyérzék fejlesztése mellett a többi között a labdás ügyességfejlesztés, a ritmikus gimnasztika és a klasszikus balettoktatás is helyet kap az oktatásban. Ez nem egy versenyistálló, itt a cél minden évben az: a gyerekek szeretetteljes légkörben önmagukhoz képest fejlődjenek. Az évzáró gálán látványos produkcióval léptek fel - óvodástól a fiatalkorúig - a növendékek, szüleik, hozzátartozóik legnagyobb örömére. A vastaps most sem maradt el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában