Kézilabda

2023.06.29. 13:53

Már a legjobb négy között az SZKKA U15-ös csapata

Huszár Benjámin együttese bár a Nemesvámostól kikapott, a szlovén Ljubljanát viszont megverte, így bebiztosította helyét a legjobb négy között a makarskai nemzetközi kézilabda utánpótlástornán.

Sütő Dániel

Forrás: SZKKA

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U15-ös csapata szerdán is két mérkőzést játszott a makarskai nemzetközi utánpótlástornán. A 2008/2009-es korosztály A-csoportjában három sikeresen megvívott találkozó után 19-15-re kikaptak Huszár Benjáminék a Bajnok DSE Nemesvámos együttesétől, majd az Olimpia Ljubljana elleni 21-15-ös győzelemmel bebiztosították helyüket a legjobb négy között. A lányok az elődöntőben a horvát Petason gárdájával találkoznak – számolt be a horvátországi tornáról a klub hivatalos közösségi oldala.

– A Nemesvámos ellen öt hetest hagytunk ki és a második félidőben több hibával is játszottunk, így nem sikerült nyernünk – számolt be a találkozók alakulásáról Huszár Benjámin edző. – A Ljubljana ellen már teljesen más arcunkat mutattuk és magabiztosan vertük riválisunkat, így bejutottunk a tornán a négy közé. A horvát Petason ellen nagyon kemény meccsre számítok – értékelt az SZKKA U15-ös alakulatának edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában