Helyi sport

2023.06.21. 14:11

NK Osijek–ZTE az Európa-konferencialigában

Kisorsolták a labdarúgó Európa-konferencialiga-selejtező második fordulójának párosításait. A ZTE a horvát NK Osijekkel csap össze.

Az európai szövetség nyoni székházában megtartott sorsoláson eldőlt, hogy az ezüstérmes Kecskemét a lett Rigával vagy az izlandi Víkingur Reykjavíkkal csap össze, míg a harmadik Debreceni VSC az örmény Alaskert és a montenegrói Arszenal Tivat párharcának továbbjutójával mérkőzik meg. A Zalaegerszegnek jutott a legnehezebb ellenfél: a kupagyőztes a horvát bajnoki bronzérmes NK Osijekkel találkozik. A párharcokat a Debrecen és a ZTE idegenben, a Kecskemét hazai pályán kezdi meg

Az is eldőlt, hogy a svéd BK Häcken vagy a walesi New Saints FC együttesével találkozhat az FTC a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. Ha a magyar bajnok sikerrel veszi az első fordulóban a feröeri KÍ Klaksvík elleni párharcot, akkor a második körben hazai pályán kezd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában