Strandfoci, darts és snapszer

2023.06.23. 12:37

Sportos szombat a Rába-partján – Ferencz Csaba lesz a sztárvendég

Beindul a nyári szezon a Rába-parton. Szombaton rendezik ugyanis a hagyományos strandfocibajnokságot a Klub Kantin területén lévő döngölt pályán.

Tóth Gábor

Forrás: MW-archív

Természetesen betelt a létszám, 16 csapat nevezett a tornára (A csoport: Tele vagyok, de még köll, Brazilok, Csak 5 Sály, Dundiii FC; B csoport: Miami, KVSE past n present, Királyok, Ultras; C csoport: Montecarlo, Pidboll Kugyák, Legero, Muzik SE; D csoport: Brooklyn, Fabábúak, Jugend, DPD Bgld). A Fülöp-Vill Kft.-Treasury Körmend Pénzváltó strandfocibajnokság 8 órakor kezdődik, a bronzmeccset 18.30-kor, a döntőt 19 órakor rendezik, míg az ünnepélyes eredményhirdetés 19.30-kor lesz – a torna pénzdíjas. A mérkőzések között zajlik a büntetőrúgó-verseny.

A foci mellett a szervezők színes programokkal várják az érdeklődőket. Ennek megfelelően 10 órakor rajtol az I. Strandfoci Darts Open a Körmendi Darts Club szervezésében. Nevezni még lehet a helyszínen is, 9.45-ig. Majd 15 órakor kezdődik a Magyar Snapszer Szövetség hagyományos, népszerű egyéni snapszerbajnoksága – nevezni 14.50-ig lehet a helyszínen. Továbbá 11 órakor az Egis Körmend NB I.-es kosárlabdacsapatának kapitánya, Ferencz Csaba lesz a rendezvény vendége, akivel a nap házigazdája Németh Zsolt vezényel le egy kötetlen beszélgetést. A legkisebbekre is gondoltak a szervezők: 15:00-tól ingyenes hintózásra lesz lehetőség a Batthyány Lovas Bandérium jóvoltából. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában