Szezonzárás

2023.07.14. 13:43

Alsóházi csaták - Két meccs vár a KSE teniszcsapatára

Az alsóházban folytatja, zárja a szezont a Kőszegi SE szurperligás teniszcsapata.

Tóth Gábor

Vörös Máté nagyot harcolt

Fotó: © Cseh Gábor

A Kőszegi SE a PG Teniszt fogadta a 2023-as Szuperliga első csoportmeccsén, az esőszünetekkel tarkított összecsapás 4:3-ra a vendég nyerte. Majd Budaörsön javított, 4:3-ra győzött a KSE. Csütörtökön aztán a sokszoros bajnok, idén is nagy favoritnak számító MTK-t fogadta – az eső ismét közbeszólt, félbeszakadt a mérkőzés, pénteken lett befejezve, 6:1-ra győzött az MTK. A hazaiak győzelmét a Vörös Máté-Kéki Márk páros jegyezte.

A folytatásban az alsóházban, a bentmaradásért küzd a Kőszeg: szombaton az FTC-t fogadja, majd vasárnap Siófokon lép pályára – mindkét összecsapás 11 órakor kezdődik.

– Egyre erősebb a Szuperliga, amit jól érzékeltet, hogy az FTC tavaly bronzérmes volt, mi pedig másodikként zártunk, most pedig mindkét csapat az alsóházba került – mondta Koltay Árpád, a KSE csapatvezetője. – Egy győzelmet hoztunk magunkkal, tehát nem olyan rossz a helyzetünk. De még egy győzelem kell a biztos bentmaradáshoz – ám a Fradi és a Siófok is jó erőt képvisel. Két nehéz, kiélezett meccsre számítok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában