Kosárlabda

2023.07.19. 14:03

Egis Körmend: Indul az online jegyértékesítés

Az Egis Körmend szurkolói egyszerűbben juthatnak majd mérkőzésjegyhez a jövőben – jelentette be a klub hivatalos közösségi oldalán.

Sütő Dániel

Forrás: VN-archív

Régóta tervben volt már az online jegyértékesítés bevezetése, ami most végre sikerült, hiszen megállapodtak a vasi piros-feketék a Jegymesterrel. A megállapodást a Jegymester Kft. ügyvezetője, Antal Zsuzsanna és az Egis Körmend ügyvezetője, Kozma Gergő írta alá, a gépek telepítése pedig múlt héten megtörtént. 

A megállapodás keretében a jegymester.hu weboldalán elérhetőek lesznek az Egis Körmend mérkőzéseire szóló jegyek, de a régi beléptetési rendszer és a bérletek is megújulnak. A 2023/2024-es szezontól a beléptetőkapukat okostelefonok váltják fel a gyorsabb beléptetés érdekében, emellett az eddigi chippel ellátott plasztik kártyákat vonalkóddal ellátott kártyákra cserélik, amelyek dizájnját frissítik. 

- Nagyon örülök, hogy végre sikerült megvalósítani ezt a beruházást! - nyilatkozta a klub közösségi oldalán Kozma Gergő ügyvezető. - A tavalyi szezon előtt is nagyon közel álltunk hozzá, hogy sikerüljön, de akkor egy-két dolog megcsúszott, így végül nem jött össze a korszerűsítés. Idén a Jegymesterrel sikerült megállapodni, a gépek telepítése is megtörtént, úgyhogy minden készen áll. Az új bérlet-designról pedig annyit, hogy szerintem nagyon különleges lett, remélem a szurkolóinknak is tetszeni fog!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában