Fogathajtás

2023.07.10. 07:00

Ketten is győzni tudtak kategóriájukban a vasi ifjúsági fogathajtók közül Bögötén - fotók

A Vasi Horses színeit képviselő Görög Adrienn és Görög Gábor is győzni tudott, az olaszfai Fejes Gábor pedig második lett kategóriájában a bögötei ifjúsági országos fogathajtó bajnokságon.

Sütő Dániel

Forrás: Novák Roland

Több ifjúsági versenyszám mellett Bögöte már másodszor rendezhette meg az ifjúsági országos fogathajtó bajnokságot hétvégén. Az ifjúsági kategóriák mellett a versenyre C és B kategóriás fogatok is nevezhettek. Az állatorvosi felvezetést követően - amelyen egyébként minden ló sikeresen átment - kezdődhetett a verseny.

A Vasi Horses színeit képviselő Görög Adrienn CAN-C H1 kategóriában első helyen zárt 108,00 ponttal, köszönhetően a díj- és akadályhajtásban elért pazar teljesítményének. CAN-C H2 kategóriában az Olaszfai Lovas Egyesület hajtója, Fejes Gábor második helyen zárt összetettben 129,81 ponttal, miután díjhajtásban 3., maratonhajtásban 6., akadályhajtásban pedig 5. lett. A CAN-A H1-esek mezőnyében, a Vasi Horses SE másik tehetsége, Görög Gábor díjhajtásban 2., marstonban és akadályban 1. pozícióban végzett, így összetettben 132,79 ponttal a dobogó tetejére állhatott fel. A CAN-J P1 kategóriában a Vasi Horses SE-ből Majthényi Panna volt érdekelt, aki 190,50 ponttal az 5. helyen végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában