Helyi sport

2023.07.30. 17:33

Pályára lép a ZTE, az FTC, a DVSC, a KTE

A labdarúgó Európa-konferencialiga 2. selejtezőkörének visszavágóival folytatódik csütörtökön a sorozat – négy magyar csapat is pályára lép.

Vaol.hu

Magyarországot a DVSC, a Kecskemét, a ZTE, valamint a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójából kiesve ide átsorolt FTC képviseli a harmadik számú európai kupasorozatban – mindannyian a 2. selejtezőkörben léptek először pályára. Az első mérkőzések elég jól sikerültek. A Debrecen idegenben verte 1-0-ra örmény ellenfelét, a Fradinak nem okozott gondot ír ellenfele (4-0), a Kecskemét 2-1-re gyűrte le lett vendégét, míg a ZTE egy 91. percben bekapott góllal kapott ki 1-0-ra Horvátországban. A visszavágókat csütörtökön rendezik. A visszavágók menetrendje, csütörtök: Zalaegerszegi TE–NK Osijek (horvát) 18.45, Riga FC (lett)–Kecskeméti TE 19.00, Shamrock Rovers (ír)– Ferencvárosi TC 21.00, Debreceni VSC–Alaskert (örmény) 21.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában