Előzetes

2023.08.17. 14:28

Baranyába utaznak a futsalosok

Az NB I.-es férfi futsalbajnokság második fordulójában az újonc PTE-PEAC vendégeként lép pályára pénteken 19 órakor a Haladás VSE együttese.

Sütő Dániel

Fotó: Unger Tamás

Szó szerint berúgta az ajtót az új szezon első fordulójában a bajnoki címvédő Haladás a Magyar Futsal Akadémiával, amellyel egy közönségszórakoztató, gólzáporos meccset sikerült megvívnia a szombathelyi gárdának, amely Dróth Zoltán, Luiggi Longo Hajmási Milán, Rutai Balázs találatával, valamint Arnon Cassemiro duplájával 6-4-re verte a vendégeket. Pénteken az újonc PTE-PEAC csapatához látogat Felipe Condé alakulata. A HVSE új brazil vezetőedzője különleges pillanatként élte meg első tétmeccsét a vasiak kispadján, a tréner nem győzte dicsérni a szurkolók által teremtett remek hangulatot. Sok helyzetet dolgozott ki ugyan a Hali, azonban nem mindig hoztak megfelelő döntéseket a játékosok, aminek következtében riválisuk kontrákat tudott vezetni. Conde szerint ennél jobban kell kontrollálniuk a játékot. Védekezésben sokat kell még fejlődniük, nem kaphatnak négy gólt egy mérkőzésen.

Dróthék soron következő ellenfele az a PTE-PEAC lesz, amely az előző szezonban meggyőző teljesítménnyel lépett fel az NB II.-ből az NB I.-be, élvonalbeli bemutatkozása azonban vereséggel zárult Nyíregyházán (4-1). Érdekesség, hogy a baranyaiakat erősíti a 40 éves Koller Krisztián, aki számos szezont lehúzott a labdarúgó NB I.-ben, főként a PMFC színeiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában