Labdarúgás

2023.08.14. 14:09

Folytatódik a Halmosi Zoltán Vas Vármegyei Kupa - párosítások

Szerdán és szombaton a második forduló mérkőzéseivel folytatódik a labdarúgó Halmosi Zoltán Vas Vármegyei Kupa – az összes mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Tóth Gábor

Fotó: VN

Húsz mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Magyar Kupa vasi sorozata. A Vép (I.) nem érdekelt a Halmosi Kupában, ugyanis még versenyben van a Magyar Kupa országos főtábláján. A Vasvár (I.) erőnyerőként a 3. fordulóba jutott. Egy meccset szerdán, tizenkilencet szombaton rendeznek.

Halmosi Zoltán Vas Vármegyei Kupa, 2. forduló, szerda, 18.00: Egyházasrádóc (I.)–Söpte (II.).  Szombat, 18.00: Szergény (III.)–Boba (II.), Kemenesalja (II.)–Csepreg (I.), Nemeskocs (III.)–Alsóújlak (II.), Magyarlak (III.)–Szentgotthárd (I.),  Rábasömjén (III.)–Gérce-Vásárosmiske (II.), Répcevölgye Bő (III.)–Uraiújfalu (II.), Gyöngyösfalu (III.)–Gencsapáti (II.), Egyházasrádóc (II.)–Söpte (I.), Tanakajd (II.)–Király (I.), Mersevát (II.)–Bük (I.), Újperint (II.)–Csákánydoroszló (I.), Nárai (II.)–Körmendi FC (I.), Sé (II.)–Sárvár (I.), Rábatótfalu (II.)–Nádasd (I.), Őriszentpéter (II.)–Szarvaskend (I.), Kemenesmagasi (II.)–Rábapaty (I.), Pecöl (II.)–Táplánszentkereszt (I.), Kőszegszerdahely (III.)/Lukácsháza (II.)–Celldömölk (I.), Szakonyfalu (III.)–Tutitextil Körmend II.), Szentpéterfa (II.)–Ják/Bozsok (II.).

Döntetlennél az alacsonyabb osztályú gárda jut tovább. Ha azonos osztályban szereplő csapatok végeznek döntetlenre, nincs hosszabbítás, büntetők következnek.

A Halmosi Zoltán Vas Vármegyei Kupa 3. fordulóját még biztosan az idei esztendőben lejátsszák a versenyben maradó csapatok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában