Labdarúgás

2023.08.17. 14:18

Javul, de még nincs jól a Haladás védője

A Szombathelyi Haladás egyszeres válogatott védője, Bosnjak Predrag nem szívesen hagyna ki két hetet, már folytatná az edzést.

Pum András

Fotó: © Unger Tamás

Mint arról már beszámoltunk, a második fordulóban lejátszott Csákvár–Szombathelyi Haladás mérkőzés első félidejében egy ütközés során orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedett a Szombathelyi Haladás bal oldali védője, Bosnjak Predrag. A futballista kontrollon járt a szombathelyi kórházban.

– Múlt héten voltam a kórházban, ahol – egyszerűen fogalmazva – helyretették az orromat – mondta Bosnjak. – Bár még mindig fáj az orrom, de előbb-utóbb ez elmúlik. Az orvos akkor azt mondta, körülbelül két hét múlva kezdhetek el kocogni, de én úgy kalkulálok, hogy pénteken óvatosan elkezdhetek mozogni. Aztán kiderül, hogy reagál rá a szervezetem. Az orrtörés és az agyrázkódás közül utóbbi a veszélyesebb, ráadásul Csákváron egy pár másodpercre elveszítettem az eszméletemet. Most sem vagyok még teljesen jól, főleg reggelente még szédülök és olykor bizonytalannak érzem magam – például ha sok ember között vagyok. És vezetésnél sem vagyok olyan, mint voltam, egyelőre a feleségem, Tijana vezet. Szóval elkezdek óvatosan kocogni és meglátom, hogy leszek. Így azt még nem tudom megmondani, mikor edzhetek és futballozhatok újra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában