Ökölvívás

2023.08.12. 10:00

Két nap, öt nemzet, 160 bokszoló - Remekül sikerült a hagyományos Ostrom Kupa nemzetközi ökölvívó gála - fotók

Nagyszerű összecsapásokat hozott, kiválóan sikerült a 15. Ostrom Kupa nemzetközi ökölvívó gála.

Tóth Gábor

Forrás: VN

A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület tornáján öt nemzet 160 versenyzője mérlegelt. Az első napon 60, a másodikon 42 mérkőzést láthatott a közönség. Az első nap a Fő téren, másnap – az eső miatt – a Béri Balog iskolában volt felállítva a ring. Az első nap legtechnikásabb versenyzője a szegedi Simon Attila lett, míg a legharcosabb a Fitt-Box bunyósa, Buza Rómeó.

A második nap legharcosabb ökölvívójának járó különdíjat a tatabányai Oláh Levente érdemelte kit, a legtechnikásabb bokszot Buza Rafael mutatta be. A két nap legjobbjának járó Nemes Emil-díjat Gombai Dominik kapta. A Fitt Box bunyósain kívől a szintén kőszegi Alpokalja Küzdőspot Alapítvány, és a HVSE ökölvívói képviselték a vasi színeket.

– Remek versenyt sikerült tető alá hozni – értékelt Varsányi Áron, a Fitt Box Ökölvívó Egyesület vezetője, vezetőedzője. – Összesen 14 versenyzővel indultunk, felmértük, hogy holt tartunk – elégedett vagyok.  A magyar válogatott üzbég szövetségi kapitánya, Hamid Tangribergenov külön kiemelte az egyaránt friss junior Eb 5. Rába Noémi és Gombai Dominik, valamint a Buza testvérek, rómeó és Rafael teljesítményét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában