Derbi

2023.08.21. 13:08

Roncsderbi: szép vasi eredmények

Jól szerepeltek a vasi pilóták a roncsderbibajnokság idei hatodik versenyén – a 2023-as nyugat-dunántúli roncsderbibajnokság augusztus 27-án, vasárnap Vámoscsaládon folytatódik.

Tóth Gábor

Forrás: VN/archív

Fotó: Unger Tamás

Zalalövő, Igal, Szombathely, Marcali és Pápoc után a Győr-Moson-Sopron vármegyei Vitnyéden folytatódott a 2023-as nyugat-dunántúli roncsderbibajnokság. A nyári szabadságok, nyaralások miatt a megszokotthoz képest ezúttal azért kevesebb nevező volt, összesen 32 versenyző állt rajthoz. De a mezőnyben természetesen ott voltak az Autó Sport Klub Rum, az Angyalszív Vámoscsalád, az Auto-Crash Szombathely SE, valamint az M-JIPSZ Racing AMSE Gérce pilótái – főleg a szombathelyi és a vámoscsaládi pilóták teljesítettek eredményesen.

Vas vármegyei érmesek, szuperfutam: 1. Csákány Martin László (Szombathely), 2. Varga Barnabás (Szombathely). Épített kategória: 1. Nagy Péter (Vámoscsalád). Széria nagy: 1. Sporeth Roland (Szombathely), 2. Németh Gábor (Gérce). Széria közép: 1. Németh Gábor (Vámoscsalád), 2. Varga Bálint (Szombathely).  Női: 1. Sporeth-Hatos Lídia (Szombathely), 2. Iszak Péterné (Szombathely). Ifi II.: 1. Pichler Bertalan (Vámoscsalád). Szélvédős kicsi: 1. Pékné Prajczer Noémi (Szombathely). Szélvédős nagy: 1. Pék Ferenc (Szombathely).

A bajnokság augusztus 27-én, vasárnap Vámoscsaládon folytatódik – ahová várják a benzingőz, az autósport vasi szerelmeseit. Később rendeznek még futamot Pápocon (szeptember 10.), Nyirádon (szeptember 30.), végül pedig Csapodon (október 15.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában