Kosárlabda

2023.09.03. 07:30

Egis Körmend: Szoros meccsen vereség az első felkészülési találkozón

Az Egis Körmend NB I.-es kosárlabdacsapata szombaton este lejátszotta első felkészülési meccsét, amelyet 6 ponttal elveszített Zalaegerszegen.

Fotó: Unger Tamás

Zalakerámia ZTE KK-Egis Körmend 88-82.

Anton Cook volt a legeredményesebb játékos, 16 pontot szerzett. Kocsis Tamás vezetőedző elmondta, azt kapta játékosaitól, amit ilyenkor el lehet várni az alapozás második hetében. Ugyan sok volt még a hiba, kimaradtak dobások, de a lényeg az volt, hogy mindenki játsszon. A szakmai stáb a legtöbb kosarasnak több mint 10 percnyi játékidőt tudott biztosítani a 12-es keretből.  Nem az volt az elsődleges cél, hogy ezt a meccset megnyerjék a piros-feketék. Többször is olyan vendég ötös szerepelt a pályán, amely a szezon során nem sűrűn fog előfordulni. 

A tanulás fázisában van a csapat és az edzői stáb is, hogy kit, mikor, mennyit lehet használni. Összességében mindenki jól teljesített ahhoz képest, ahol jelenleg most tart a csapatépítés. Pénteken reggel és este is volt még egy erős edzése a Rába-parti gárdának, ami nem normális dolog egy meccs előtti napon, de ez a mostani találkozó a felkészülés részét képezte. A ZTE öt hete állt edzésbe, így a kék-fehérek már azért előbbre tartanak a Körmendnél, amely minden tekintetben egy hasznos edzőmeccset tudhat maga mögött. Szerdán visszavágó Körmenden, szintén zárt kapuk mögött.

Kapcsolódó:

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában