Helyi sport

2023.09.19. 12:44

Extraliga: celli siker a rajton

A férfi asztalitenisz Extraliga nyitófordulójában a Celldömölki VSE Swietelsky-Vulkán Fürdő I. győzelemmel kezdett.

Pum András

Szerva ASE I.–Celldömölki VSE-Swietelsky Vulkán Fürdő I. 2:5. Szécsény, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, 1. forduló.

Páros: Markov, dr. Bohács–Fazekas, Jakab 3:0 (1-0). Egyéni, 1. forduló: dr. Bohács–Huzsvár 0:3, Krebs–Jakab 0:3, Markov–Fazekas 2:3 (1-3). 2. forduló: dr. Bohács–Jakab 0:3, Markov–Huzsvár 3:2, Krebs–Fazekas 2:3 (2-5).

A párosokat simán nyerték a hazaiak. Az első egyéni kör viszont a celldömölkieké volt, Fazekas Péter minimális különbséggel, de nyert a szécsényiek szerb légiósa ellen. Jakab János és Huzsvár Erik egyaránt 3-0-ra győzött. A második fordulót tehát már 3-1-es vasi vezetéssel kezdték a csapatok. Fazekas döntő szettben győzött, Jakab simán hozta a találkozóját, Huzsvár egy már gyakorlatilag megnyert meccset veszített el. Összességében a cellieken látszott még az idényeleji forma, egyik játékosuk sem játszott igazán jól, de így is biztos győzelmet aratott a Celldömölki VSE.

Győzött: Markov 1, Markov-dr. Bohács, illetve Fazekas 2, Jakab 2, Huzsvár 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában