Futsal

2023.09.17. 16:37

Futsal Vietnámban: egy iksz, egy győzelem

A magyar férfi futsalválogatott lejátszotta első nemzetközi mérkőzéseit a tavasszal kinevezett szövetségi kapitány, Sergio Cabrera irányításával.

Tóth Gábor

A spanyol szakember távoli helyszínen debütált a nemzeti csapat élén, ugyanis a vietnámi szövetség meghívására az ázsiai országba, Ho Si Minh-városba utazott a válogatott – ahol két felkészülési mérkőzést vívott a házigazda ellen. A Haladás VSE színeit Alasztics Marcell, Szalmás Zoltán, Vas Ádám, Dróth Zoltán és Sipos Gergő képviselte a válogatottban. Pénteken küzdelmes meccset produkáltak a felek, 1-1-es eredménnyel ért véget az összecsapás – a magyar csapat gólját Dróth Zoltán szerezte. Vasárnap aztán már nem csak a védekezése, a támadójátéka is remekül működött a magyar együttesnek: 4-1-re ütötte ki Vietnám válogatottját. A magyar csapatból Vas Ádám, Pál Patrik, Nagy Kevin és Rábl János volt eredményes. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában