Labdarúgás

2023.09.10. 08:50

Két meccsen két magyar vereség

A szerbiai Vilotic-emléktorna első két játéknapján a magyar U19-es labdarúgó-válogatott pont nélkül maradt. A Szombathelyi Haladás két futballistája, Mohos és Szvoboda mindkét találkozón csereként állt be.

Pum András

A szerbiai Szabadkán, Zentán és Topollyán rendezett U19-es labdarúgó-tornán a házigazda Szerbia mellett Magyarország, Franciaország és Montenegró vesz részt. A Vilotic-emléktornán a csapatok körmérkőzéses formában döntenek a helyezésekről. Az első fordulóban a Babó Levente szövetségi edző vezette magyar együttes Szabadkán Szerbia ellen lépett pályára és 3-1-es vereséget szenvedett. A magyar csapat a Pécsi – Kocsis, Almássy (Komlósi, 75.), Umathum – Bodnár (Szvoboda, 64.), Okeke, Vingler (Vas, 63.), Kovács P. (Mohos, 64.) – Huszár, Klausz (Pesti, 75.), Petó (Tóth A., 63.) összeállításban szerepelt. A magyarok gólját a második félidőben Huszár Marcell szerezte, előtte, az első játékrészben Klausz Milán tizenegyest hibázott. A Szombathelyi Haladás két futballistája, Mohos Barnabás és Szvoboda Dániel a 64. percben állt be. A második fordulóban a magyar együttes Zentán Franciaországgal csapott össze és a gallok 2-0-ra nyertek. A vasiak, Mohos és Szvoboda a szünetben álltak be.

Az utolsó mérkőzésen Magyarország kedden 15 órakor Topolyán Montenegróval játszik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában