Labdarúgás

2023.09.11. 12:25

Szerdán vasi kupaderbik

Az elmúlt hétvégén a labdarúgó NB III.-ban és a női NB I.-ben rendeztek fordulót. Szerdán a vármegyei Magyar Kupában lépnek pályára a csapatok.

Vaol.hu

Németh Gergő és a Király SE a Csepreget fogadja kupameccsen

Fotó: Unger Tamás

NB III.: Puskás Akadémia II.–Veszprém 3-1, ETO Akadémia–Szombathelyi Haladás VSE 1-0, Csorna–Gyirmót II. 3-5, ZTE II.–Komárom 3-0, Balatonfüred–Kelen 1-0, Budaörs–Sopron 2-1, Bicske–Tatabánya 1-2, III. kerületi TVE–Dorog 1-0.

Női NB I.: DVTK–Soroksár 3-0, ETO FC Győr–Budaörs 11-0, MTK–Szekszárd 2-0, Fehérvár–Puskás Akadémia 0-3. Az FTC–Astra mérkőzést október 14-én rendezik.

A Halmosi Zoltán kupában szerdán 16.30-kor a 3. forduló mérkőzéseit rendezik. Egy mérkőzés dönt a továbbjutásról, döntetlennél az alacsonyabb osztályban szereplő csapat jut tovább. Tizenegy párharcot rendeznek. Érdekesség, hogy még két megyei III.-as csapat is versenyben van – a Szakonyfalu és a Szergény.

Halmosi Zoltán Vas Vármegyei Kupa, szerda, 16.30: Szentpéterfa (II.)–Söpte (I.), Szergény (III.)–Körmend (I.), Újperint (II.)–Vép (I.), Rum (II.)–Celldömölk (I.), Vasvár (I.)–Szarvaskend (I.), Alsóújlaki SC (II.)–Gérce-Vásárosmiske KSE (II.), Kemenesmagasi (II.)–Sárvár (I.), Szakonyfalu (III.)–Szentgotthárd (I.), Gencsapáti (II.)–Bük (I.), Rábatótfalu (II.)–Uraiújfalu SE (II.), Király SE (I.)–Csepreg (I.).

A Táplán SE (I.) erőnyerőként bejutott a vasi kupasorozat negyedik fordulójába.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában