Kézilabda

2023.09.01. 14:07

Szombaton Sárvárfürdő Kupa

A 2023/2024-es NB II.-es női kézilabda-bajnokságra készülő Sárvárfürdő Kinizsi SE szombaton rendezi meg felkészülési tornáját, a Sárvárfürdő Kupát az Ajka, a Siófok, a Zalaegerszeg és a Répcelak részvételével.

Sütő Dániel

Barcza Rebekáék ismét a pályán

Fotó: © Unger Tamás

A Sárvárfürdő Kinizsi NB II.-es női kézilabdacsapata a nyári szünetet követően augusztus 1-jén kezdte meg a felkészülést a szeptember közepén kezdődő új szezonra. A fürdővárosiak új edzője, Skoda Bence lett. A játékoskeretben is történtek változások: Burghardt Lukrécia munkahelyi-magánéleti elfoglaltság miatt nem tudta vállalni a játékot, míg Virág Noémi befejezte a játékospályafutását, ezt követően utánpótlás edzőként segíti a Kinizsit. Új játékosok is érkeztek, Tömő Alexandra, a rutinos, NB I.-et is megjárt Ács Anna, Molnár Zsófia és Gutecz Réka is Sárvárra igazolt. Idén ősztől nagy átalakuláson megy keresztül a bajnoki rendszer. Ez komoly kihívás elé állítja a sárvári együttest is, amelynek a célja mindenképp a felsőházba jutás.

Szeptember 2-án, szombaton rendezi meg a klub felkészülési kézilabda tornáját, a Sárvárfürdő Kupát, amelynek a következő lesz a menetrendje a Sárvár Arénában:

10.00 Sárvárfürdő Kinizsi–KK Ajka (felnőtt)

11.30 Sárvár–Zalaegerszeg U14

12.40 Sárvárfürdő Kinizsi–Siófok KC (felnőtt)

14.10 Siófok KC–KK Ajka (felnőtt)

15.40 Eredményhirdetés

15.50 Sárvár–Répcelak U19

17.00 Sárvár–Répcelak U17.

A tornára a belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában