Korosztályos bunyósok az ob-n

2023.10.16. 13:03

Két bajnoki aranyérmet is begyűjtöttek a kőszegi Fitt-Box ifjú ökölvívói - fotók

Remek teljesítményt nyújtottak a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület sportolói az országos junior és ifjúsági ökölvívó-bajnokságon.

Tóth Gábor

Forrás: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

A négy napos erőpróbára a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület hét sportolót nevezett, négy junior és három ifjúsági korú versenyzőt – de az egyik ifi bunyós lebetegedett, így nem tudott részt venni az ob-n.

Junior női 50 kg-ban Németh Dóra másodikként zárt. Junior 54 kg-ban Rába Noémi bajnoki címet szerzett. A junior férfi 50 kg-os súlycsoportban Gombai Dominik szintén magyar bajnok lett. Junior 66 kg-ban Budai Szebasztian bronzéremmel zárt, míg ifjúsági 75 kg-ban Bodnár Patrik az ötödik helyen végzett. Rába Noémi a legjobb junior női mérkőzésért járó különdíjat is kiérdemelte.

– Versenyzőink egytől egyig odatették magukat, és a mérkőzések képe alapján néhányan talán előrébb is végezhettek volna. Dolgozunk tovább keményen, hogy még jobbak legyünk! – összegzett Varsányi Áron, a Fitt-Box vezetőedzője.

A Fitt-Box–Skorpió BC versenyzője, Horváth Ádám (ifi, 67 kg)  nagy csatában kapott ki kiemelt ellenfelétől, helyezetlenül zárta az ob-t.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában