Kosárlabda

2023.10.05. 12:20

Kiderült, mennyire súlyos a Körmend csapatkapitányának, Ferencz Csabának a sérülése

Az Egis Körmend NB I.-es kosárlabdacsapatának kapitányával, Ferencz Csabával készítettek egy rövid interjút a klub hivatalos közösségi oldalán. Kiderült, mennyire súlyos Fepunak az Anorthosis ellen összeszedett sérülése, illetve a videóban elhangzik, mit vár a piros-feketék ikonikus játékosa ma a Bnei Herzliya ellen.

Sütő Dániel

Fotó: Szendi Péter

Egészségügyi állapota, valamint a mai Bnei Herzliya elleni mérkőzéssel kapcsolatos esélyek mellett olyan kérdés is felmerült, hogy lesz-e utódja Fepunak Körmenden. A videó feltöltése közben meglett a vizsgálat eredménye, Fepu bokájában nincs szakadás, tehát 2-3 hét pihenő után folyamatosan csatlakozhat vissza a munkába.

Ma este 19:00-kor az izraeli Bnei Herzliya ellen játszik sorsdöntő mérkőzést az Egis Körmend. A győztes csapat továbbjut a FIBA Europe Cup csoportkörébe. Tegnap egyébként a Bnei Herzliya 24 ponttal megverte az Anorthosis Famagustát. A keddi mérkőzéshez hasonló szoros és izgalmas mérkőzésre számíthatunk ma is, ahol óriási szükségük lesz Kocsis Tamáséknak szurkolóik támogatására.

Kapu- és pénztárnyitás: 18:00.

Mérkőzés kezdete: 19:00.

Este töltsük meg a csarnokot! Hajrá, Egis Körmend! - olvasható a klub közösségi oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában