Kosárlabda

2023.10.28. 21:32

Kocsis Tamás: A sok kihagyott büntető hazai pályán elfogadhatatlan

Mint ismert, az Egis Körmend pénteken egyetlen ponttal kikapott hazai pályán a ZTE együttesétől (84-85) a férfi NB I.-es kosárlabda-bajnokság 5. fordulójában. A vasiak trénere szerint a végjátékban döntő pillanatokban rossz megoldásokat választottak.

Sütő Dániel

Fotó: Szendi Péter

Kocsis Tamás, az Egis Körmend vezetőedzője: – Az első percektől fogva nagy küzdelem folyt a pályán. Mi hullámzó teljesítményt nyújtottunk, védekezésben sorozatosan hibákat követtünk el, és nagyon sok büntetőt hagytunk ki, ami hazai pályán elfogadhatatlan. A végjátékban nem koncentráltunk eléggé, a döntő pillanatokban rossz megoldásokat választottunk.

Lubomir Ruzicka, a ZTE vezetőedzője: – Gratulálok a magyar kosárlabdázásnak, kiváló hangulatú találkozót sikerült megnyernünk, aminek nagyon örülök. Nem dobtunk ma jól, de a lepattanó csatát megnyertük, s ennek nagy volt a jelentősége. A végjátékban Németh Ákos kiváló teljesítményt nyújtott, és a szerencsével sem álltunk hadilábon.

Malik Morgan az Egis Körmend hátvédje: – A szurkolók minden dicséretet megérdemelnek, remek hangulatban kosárlabdázhattuk, sajnos a siker ezúttal elmaradt. Úgy érzem ma a szerencsésebb csapat győzött.

Danio Osztojics a Zalakerámia ZTE KK centere: – Büszke vagyok a csapatomra, mert ilyen kiélezett küzdelemben is helytálltunk. A félidőben az edzőnk a lepattanó labdák megszerzésére hívta fel a figyelmünket, ezt a feladatot sikeresen megoldottuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában