Labdarúgás

2023.10.23. 13:25

NB III.: hármat rúgott, ismét nyert a Haladás VSE

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában begyűjtötte negyedik győzelmét a Szombathelyi MÁV Haladás VSE – a vendég Gyirmót II.-t verte biztosan 3-1-re.

Tóth Gábor

A HVSE az 5. fordulóban nyert utoljára, majd hullámvölgybe került, ám előző három meccsét már három döntetlennel tudta le – de nagyon kellett volna már egy felszabadító győzelem.

Szombathelyi MÁV Haladás VSE–Gyirmót FC Győr II. 3-1 (3-0). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, néző, NB III.-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Iványi.

HVSE: Horváth B. – Czuczi, Kovács B., Németh M., Vigh (Buzás, 61.) – Balogh Á. (Tompek, 87.), Varga M. (Hende, 87.) – Ferencz Z. – Papp M. (Varga Cs., 87.), Szenczi B. (Árvay, 73.), Szabó M. Edző: Szenczi Imre.

Gólszerzők: Szabó M. 2 (26., 37.), Ferencz Z. (34.), ill. Csöngei (54.).

Nagyon jól kezdte a meccset az újonc Haladás – mind védekezésben, mind támadásban jól futballozott. Teljesen megérdemelten tett szert 3-0-s vezetésre az első félidőben – el is döntve tulajdonképpen a meccs sorsát. A második félidőben már kiegyenlítettebb volt a meccs, de a szombathelyi győzelem egy pillanatig nem forgott veszélyben. Megérdemelten nyert a motivált, szervezett HVSE.

Szenczi Imre: – Az első félidő rendben volt, jól futballoztunk, jól használtuk ki az ellenfél hibáit, szép gólokat rúgtunk – magabiztos teljesítményt nyújtottunk. A második félidő viszont nagyon nem tetszett, lelassult a játékunk, magunkra húztuk az ellenfelünket – igaz, a győzelmünket nem fenyegette komolyabb veszély. Megérdemelten nyertünk, de tanulnunk kell a második félidőben elkövetett hibáinkból! A lényeg azonban az, hogy begyűjtöttük a nagyon fontos három pontot, hosszú idő ünnepelhettünk ismét győzelmet!

A 12. forduló további eredményei: ZTE II.–Balatonfüred 0-1, ETO Akadémia–Puskás Akadémia II. 2-2, Budaörs–III. Kerület 5-2, Komárom–Bicske 1-1, Sopron–Dorog 1-1, Kelen–Tatabánya 1-6, Veszprém–Csorna 3-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában