Teke

2023.10.12. 15:00

NBC Kupa: Hetedik helyen a Répcelaki SE

A 7. helyen végzett a férfi teke NBC Kupa horvátországi selejtezőjében a Répcelaki SE.

Pum András

Forrás: MW-archív

Huszonhat csapat vett részt a Slavonski Brodban rendezett férfi teke NBC Kupa-selejtezőjében. Hazánkat a legutóbbi bajnokság bronzérmese, a Répcelak, valamint a Kaposvár képviselte, az első négy jutott tovább. Ami a lebonyolítást illeti, a hattagú csapatok játékosainak dobásai után alakult ki az összcsapatfa és a helyezés. A répcelakiaknál Danóczy Richárd 575, Somodi Károly 544, Tóth Áron 555, Móricz Zoltán 629, Bíró Patrik 571, Molnár Pál 589 fát dobott, a vasiak 3463 csapatfával zártak – így a 7. helyen végeztek.

– Nagyon nehezen dobható pályán játszottunk, ahol 651 fa az eddigi rekord – mondta Kiss Zsolt, a Répcelak edzője. – Az első két nap után már jelentős, 100 fás hátrányban voltunk az első néggyel szemben. Játékosaim mindent megtettek, de ebben a történetben most ennyi volt. Ezzel együtt is kissé csalódottak vagyunk, hiszen szerettünk volna továbbjutni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában