Triatlon

2023.10.19. 15:00

Négy kőszegi triatlonérem - Remekül szerepeltek a vasiak

Remekül szerepeltek az utánpótlás serdülő, gyermek és sprint duatlon ranglista-versenyen a Kőszegi Triatlon és Úszó Klub versenyzői.

Pum András

Medvegy Nóra (középen) első lett

Forrás: VN/Kőszegi Triatlon és Úszó Klub

A Kőszegi Triatlon és Úszó Klub sportolói Ajkán vettek részt az utolsó hazai duatlon ranglista versenyen az idei évben. Az időjárás, ahogy a tavalyi évben sem, nem volt kegyes a résztvevőkhöz, hol jobban, hol kevésbé hulló esőben kellett a különböző korcsoportoknak a versenytávot teljesíteni. A legkisebbek kezdték a versenyzést. Köztük az újonc 1-es korcsoportban Tislerics Mihály 7. lett, az újonc 2-es korcsoportban Vincze Márton 12., Gaján Péter 13., Gurisatti Ádám 14. helyezést ért el. Majd a gyermek korcsoport futamaival folytatódott a verseny. A lányoknál Hóbor Enikő az 1., Ürmös Panka 9., Jelencsics Alíz a 16. helyen ért célba, míg a fiúknál Gurisatti Péter a 2., Kovács Levente a 8. lett. A futamok után már csak a sprint táv futamában voltak érdekeltek a kőszegiek, többen betegség miatt nem tudtak indulni. Az ifjúsági korcsoportban a fiúknál Medvegy András 3., Laki Barnabás 4. helyen zárt, míg Hóbor Lehel a kerékpáron bukott és nem fejezte be a versenyt.

A lányoknál Medvegy Nóra a felnőtt női kategóriában viszont remekül versenyzett, az 1. helyen zárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában