Labdarúgás

2023.11.21. 12:06

Győzelemre készül a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 10. fordulójából elhalasztott mérkőzésen szerdán 16 órakor a Haladás Viktória a Soroksár SC-t fogadja.

Pum András

Fotó: © Cseh Gábor

A soroksáriak kérésésre elhalasztott bajnokit pótolnak szerdán a Haladás Sportkomplexumban. A Haladás Viktória a diósgyőri 1-1-es döntetlen után fogadja szerda délután a Soroksárt, majd szombaton az MTK-hoz utazik Markó Edina csapata – ezzel a két meccsel zárul az őszi szezon a szombathelyiek számára. A vasiak 12 ponttal a 6. helyen állnak a bajnoki tabellán, míg a Soroksár 10 ponttal a 9. pozícióban tanyázik. Dukon Béla – főleg fiatalokra épülő – együttese a legutóbbi körben hazai pályán 3-0-ra kikapott az FTC-től. A sárga-feketéknél szerepel a korábbi szombathelyi támadó, Nagy Vanessza. A 21 éves csatár három bajnokin két gólt szerzett.

– Az FTC fiókcsapata a Fradi utánpótlás játékosaira épül, sok tehetséges U17-es, U19-es futballista alkotja keretét – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória edzője. – Fizikálisan és technikailag is erősek, próbálják játszani a futballt – masszív együttes. Ugyanakkor fiatalságukból adódóan hullámzó a teljestményük. Ami minket illet, szombaton egész nap utaztunk, közben meccset játszottunk, úgyhogy a taktikai elemek gyakorlása mellett a frissítésen, a regeneráción volt a hangsúly. Mivel időközben befejeződött az U19-es bajnokság őszi szezonja, fiatal játékosaimnak csak az NB I.-re kell koncentrálniuk. Az utolsó két meccsre minden energiánkat mozgosítanunk kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában