Foci

2023.12.28. 17:17

Kleinheisler Splitbe igazol?

Kleinheisler László    közel áll ahhoz, hogy a görög Panathinaikoszból a horvát Hajduk Splithez szerződjön – számolt be róla a Dalmatinski portaL.

Pum András

Fotó: Árvai Károly

Kleinheisler László idén januárban szerződött az NK Osijekből a Panathinaikoszhoz. A 29 éves, 47-szeres válogatott középpályás epizódszereplő a csapatnál, az idényben öt tétmérkőzésen 77 percet töltött a pályán, szerződése 2026 nyaráig él. A dalmáciai lap szerint a splitiek úgy gondolhatják, az egykori Eszék-játékos könnyen beilleszkedhet, mert korábban kiválóan szerepelt a bajnokságban. A horvát élvonalat a Hajduk Split vezeti 41 ponttal, második a Rijeka (35), harmadik a Dinamo Zagreb (34). A Splitben Kleinheisler lenne az ötödik magyar játékos, aki tétmeccsen pályára lép. Korábban Gaál Miklós, az első évében gólkirályi címet is szerző Futács Márkó, aztán Gyurcsó Ádám, majd legutóbb Lovrencsics Gergő szerepelt a nagy szurkolótáborral rendelkező dalmáciai klubban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában