Labdarúgás

2023.12.12. 20:02

Válaszolt az MLSZ: Jelezték-e a Haladás-játékosok átigazolási szándékukat?

Hetek óta egyre nagyobb aggodalommal figyelik a Haladás-szurkolók a szombathelyi futballcsapat sorsának alakulását. Lapunk a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kommunikációs osztályát is megkereste az ügyben.

Tömböly Ágnes

Forrás: VN-archív

Mint arról írtunk kedden: a szombathelyi közgyűlés városstratégiai, idegenforgalmi és sport bizottsága egy perc alatt "tárgyalta meg" a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. helyzetéről szóló előterjesztést.A napirend nem váltott ki vitát, ahhoz hozzászólás sem érkezett a bizottsági ülésen. 

 Kérdéseinkkel hétfőn az MLSZ kommunikációs osztályát is megkerestük. 

"Megtisztelő érdeklődésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az MLSZ felé ezidáig nem jeleztek átigazolási szándékot az említett sportszervezet játékosai" - írták kedd délután.

Vagyis a Haladás-játékosok és a stábtagok - úgy tűnik - egyelőre türelmesen várják fizetésüket, amit - mint arról korábban írtunk - állítólag szeptember óta nem kaptak meg. Az MLSZ arról is tájékoztatott: "Ha egy klub nem fejezi be a bajnokságot, akkor az idevonatkozó szabályzat szerint, legközelebb a megyei I-be nevezhet. Ha az ön által említett klub visszalépne a bajnokságból, az az utánpótláscsapatok szereplését nem befolyásolja, hiszen minden sportszervezet önálló jogi személynek minősül" - írták válaszukban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában