Máris elrajtolt a snapszerszezon

2024.01.09. 11:46

Csákánydoroszlóban ültek asztalhoz a kártyások – 40 zsugás nevezett

Hagyományosan a csákonydoroszlói egyéni versennyel rajtolt el a Magyar Snapszer Szövetség 2024-es versenyszezonja.

Tóth Gábor

Balról Szabó Gábor, Sütő Ferenc házigazda, Bedőcs Balázs, Horváth László, Kovács János

Forrás: Magyar Snapszer Szövetség

Alig egy hét telt el a Magyar Snapszer Szövetség évzáró csapatbajnoksága után, máris elrajtolt a 2024-es versenyszezon – a hagyományos csákánydoroszlói Szezonnyitó Snapszer Kupával. Népes mezőny, 40 versenyző ült asztalhoz a sikeres évkezdet reményében a Gyöngyolyó Tekézőben. Hiszen egy jó rajt az egész szezonra lendületet, önbizalmat adhat. Nyolc ötös csoportban kezdődött a küzdelem, minden csoportból a két legjobb jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba – az óév szombathelyi sikerei után ezúttal a körmendi, csákánydoroszlói, horvátnádaljai kártyások remekeltek. A tornagyőzelmet a röjtökmuzsaji Szabó Gábor zsebelte be, Bedőcs Balázs (Csákánydoroszló) végzett másodikként. Sokak meglepetésére Kovács János ( Körmend) és Horváth László (Horvátnádalja) játszották a kisdöntőt, előbbi sikerével zárult a bronzmeccs.

A versenynaptárban most két ausztriai torna következik, majd Budapesten és Sopronban ülnek asztalhoz a kártyások. Vas vármegyében legközelebb márciusban Kőszegen, majd április 6-án Szombathelyen, május 25-én pedig Ölbőn rendeznek versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában