Kispályás focitorna

2024.01.25. 14:30

Mindenkit legyőztek a csákányiak - Nagy sikert aratott az először kiírt Csaba József Kupa

A házigazda csákányi csapat nyerte a Csaba József Kupa korosztályos teremlabdarúgó-tornát.

Tóth Judit

Forrás: VN

A csákánydoroszlói Csaba József Általános Iskola első alkalommal szervezett labdarúgó-tornát az új tornateremben – Csaba József Kupa néven. Az iskola vezetőségének, kollektívájának szívügye volt a torna a megszervezése – az előkészületek egy hónappal korábban elkezdődtek, a helyi iskolások nagy izgalommal várták a mérkőzéseket, a házigazdák frissítővel és harapnivalóval várták a résztvevő csapatokat, kísérőiket.

A házigazda csákányi gárdán kívül az egyházasrádóci, a nádasdi és az őriszentpéteri általános iskola csapatai vettek részt a tornán. A játékvezető a rutinos Magyar Gyula sporttárs volt, a résztvevők 2x10 perces meccseket vívtak, mindenki játszott mindenkivel, 7-8. osztályos diákok léptek pályára.

Jó meccseket játszottak a lelkes, jól felkészített csapatok – és a szurkolók is alaposan kietettek magukért.  A Csaba József Kupát végül házigazda Csákánydoroszló nyerte meg, magabiztosan, ugyanis mindhárom ellenfelét legyőzte. Másodiként az Őriszentpéter, harmadikként a Nádasd, negyedikként az Egyházasrádóc végzett. A torna gólkirálya a csákányi Horváth Barna lett. A legjobb kapus az egyházasrádóci Horváth Ramíró, míg a legjobb hazai játékos Pölcz Gergő. A győztes csapat névsora: Pölcz Gergő, Kakas Dominik, Bedőcs Balázs Barnabás, Bödő Krisztián, Horváth Rihárd, Mukics Mátyás, Horváth Barna, Németh Áron, Németh Sándor,Szabó Mátyás játékosok, Császár Tamás, Varga Gáborné testnevelők.

A nagy sikerre való tekintettel a tornának minden bizonnyal lesz folytatása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában