Labdarúgás

2024.02.05. 11:40

Először írták ki - nagy sikert aratott! - Tizennyolc focicsapat kispályázott Győrváron

Nagy sikerrel zajlott le az első alkalommal megrendezett, a győrvári általános iskola egykori testnevelő tanáráról elnevezett Németh Gyula Kupa jótékonysági teremlabdarúgó-torna.

Tóth Gábor

Az első helyezett: Vasi KO FC

Az erőpróbának győrvári Béri Balogh Ádám Általános Iskola tornacsarnoka adott otthont szombaton (1x15 perc, 4+1 fő). A tornára 18 csapat nevezett, kettő négyes és kettő ötös csoportban kezdődött a küzdelem. Az A csoportból az Atlantisz Sé (1.) és a Győrvár (2.), a B csoportból a Tanakajd (1.) és az Excalibur FC (2.), a C csoportból a Chocofive (1.) és az Egervár (2.), végül a D csoportból a Malibu Pub Club (1.) és a Vas KO FC (2.) jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. A negyeddöntőben az Egervár az Atlantisz Sét (3-1), a Chocofive a Győrvárt (4-2), a Vasi KO FC a Tanakajdot (2-1), a Malibu Pub Club pedig az Excaliburt (4-1) búcsúztatta.

Malibu Pub Club a második helyezett

Az elődöntőben a Vasi KO FC nagy csatában gyűrte le az Egervárt (2-1), míg a Malibu Pub FC már simábban búcsúztatta a Chocofive együttesét (5-2). A bronzmeccsen aztán a sérülésektől tizedelt Chocofive 4-4-es rendes játékidőt követően büntetőkkel maradt alul az Egervárral szemben. A Vasi KO FC–Malibu Pub Club döntő kiélezett, színvonalas meccset hozott, a rendes játékidő 1-1-es döntetlennel zárult, végül büntetőkkel az egész nap folyamán egységesnek tűnő Vasi KO FC győzött az eddig Malibu ellen – és gyűjtötte be az első hellyel járó 50 ezer forint pénzdíjat.

Egervár a harmadik

– Jó hangulat jellemezte az egész napot, harcos, de mindvégig sportszerű meccseket, csapatokat láthatott a szép számú közönség. Nagy örömünkre a játékosok, csapatvezetők visszajelzései alapján igén van arra, hogy a következő években is megrendezzük a tornát, hogy hagyománnyá váljon az emléktorna. A szervezők nevében köszönöm mindenkinek, aki felajánlásával bármely formában hozzájárult a torna megrendezéséhez. A nevezési díjakból befolyó összeget a Béri Balogh Ádám Általános Iskola Diákjaiért Alapítvány javára ajánlottuk fel – összegzett Molnár Zoltán (akinek Gotthárd Zsolt volt a társa a szervezésben).

A tanakajdi csapat

Németh Gyula Kupa, végeredmény: 1. Vasi KO FC (Frigy Balázs, Holdosi Sebastián, Németh Adrián, Kőműves Martin, Farkas Márk, Pásztor Larion Kevin, Farkas Martin, Reseterits Bálint, Antal Botond), Konkoly Attila csapatvezető, 2. Malibu Pub Club (Szentmiklósi Sándor, Janek Dávid, Kámon Alex, Ódor János, Szemes Zoltán, Pintér Márk, Gorgács Mário, Beő Róbert, Pálfi Miklós, Farkas Attila), 3. Egervár (Horváth Zoltán, Koltai Adrián, Sebestyén Dominik, Sebestyén Patrik, Bozzai Ádám, Kovács Dániel, Bertók József, Bertók Dávid, Pörösei Richárd, Horváth Tibor).

A zalabéri csapat

Különdíjasok, gólkirály: Bogyó Károly (Chocifive). Legjobb mezőnyjátékos: Reseterits Bálint (Vasi KO). Legjobb kapus: Szentmiklósi Sándor (Malibu Pub).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában