Nyilatkozatok

2024.02.03. 22:12

Kocsis Tamás: megemelem a kalapom a játékosaim előtt!

A vasiak edzője, Kocsis Tamás a meccs után elmondta, tegnap még többen is lázasak voltak a keretből.

Sütő Dániel

Fotó: Szendi Péter

Ahogy arról beszámoltunk, az Egis Körmend NB I.-es kosárlabdacsapata nagy csatában, kiváló egyéni villanásokkal és igazi csapatmunkával legyőzte az Alba Fehérvár együttesét 103-98-ra.

Kocsis Tamás: - Megemelem a kalapomat a játékosaim előtt, tegnap még többen lázasak voltak, de mégis vállalták a játékot, és mindent megtettek a győzelemért. Szurkolóink ismét tolták a csapat szekerét, nélkülük nem biztos, hogy megnyertünk volna a mérkőzést. Voltak hullámvölgyek, ma is sok pontot kaptunk, de a győzelem volt a legfontosabb, a hibák kijavítására lesz egy hetünk.

Alejandro Zubillaga: - Élmény ebben a csarnokban kosárlabdázni, ilyen hangulatban csak motiváltan lehet játszani, s ez látszott is a hazai csapaton. A harmadik negyed kivételével ma gyengébben védekeztünk, sok hibát követtünk el, de ennek a vereségnek is megvannak a tanulságai. Tovább kell építkeznünk és fejlődnünk, a rájátszásban lehet, hogy el kell még jönnünk Körmendre.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában