Helyi sport

2024.02.08. 11:16

Nagy verést kapott a celli kosárcsapat

Tóth Gábor

EOsport-Kozármisleny–Celldömölki VSE Vulkán Fürdő 109-69 (27-22, 28-20, 28-13, 26-14). Kozármisleny, NB II.-es kosárlabda-mérkőzés, vezette: Fleischmann, Deák. 

CVSE: Tömböly 27/9, Kovács B. 11, Süle 7, Kasza 11/3, Orbán 8. Csere: Ruppert 4, Juranits 1, Bakonyi –. Edző: Grebenár Péter. 

Betegség, sérülés, iskolai elfoglaltság miatt ismét nem tudott legerősebb keretével kiállni a Celldömölk, amelynek így nem maradt más lehetősége, mint a tisztes helytállás. A Kozármisleny kimagaslik idén a mezőnyből a pécsiekkel együtt, úgyhogy borítékolható volt a hazai győzelem. Ennek ellenére az első negyedben még remekül tartotta magát a CVSE, a második etapban viszont már érehető volt a két csapat közti erőkülönbség. Nagyszünet után kezdett igazán nyílni az olló, a végén már csak a különbség volt kérdéses. Reális eredmény született, celli részről több nem volt a meccsben ebben a felállásban.

A folytatásban, pénteken – 18.30-kor – a Bonyhád vendégeként lép pályára a Celldömölki alakulat. A CVSE (1 győzelem/6 vereség) nyolcadik a kilenc csapatot felvonultató tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában