Labdarúgás

2024.02.04. 11:50

NB III.: elmaradt a HVSE edzőmeccse

A Szombathelyi MÁV Haladás VSE NB III.-as labdarúgócsapatad a vármegyei I. osztályban szereplő Sárvár ellen játszott volna edzőmeccset szombaton – de a mérkőzés elmaradt, helyette a egymás között játszottak a zöld-fehérek.

Tóth Gábor

Forrás: MW-archív

– Pénteken este közölte velünk a kellemetlen hírt a Sárvár FC klubvezetése, hogy a mérkőzést lemondja – árulta el a HVSE NB III-as futballcsapatának edzője, Szenczi Imre. – Nem tehettünk mást, az utánpótlás csapatainkból kellett visszatartanunk játékosokat, hogy a hétre tervezett ritmust tartani tudjuk – az utánpótlásunk a ZTE fiataljaival meccselt volna, így mi sajnos a zalaiaknak okoztunk kellemetlenséget, amiért elnézést kérünk... Egymás közötti mérkőzéssel próbáltuk pótolni az eltervezett terhelést – 3x30 percben ismételtük az eddig tanultakat. Voltak pozitív dolgok, de egy edzőmérkőzés talán többet segíthetett volna. A fiúk nagyon szerettek volna játszani.  Még jó, hogy, sok felkészülési mérkőzést kötöttünk le, és azok között azért lesznek nehéz felmérők is.

A Haladás a héten két edzőmérkőzést játszik, két Győr-Moson-Sopron vármegyei I. osztályú csapat ellen. Szenczi Imre együttese szerdán 18 órakor a Lipótot, majd szombaton 14 órakor a Mezőörsöt látja vendégül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában